RoutIt

Bellen instellen

Op deze pagina kunt u kiezen aan en uit zetten van alle verschillende soorten toepassingen die de software ondersteunt.

Dialing options

Kiesmethode

Beschrijving

Verwacht gedrag

Typisch gebruik

Klembord Bellen Bij het kopiëren van een geldig telefoonnummer naar het klembord. Elke keer dat u een geldig telefoonnummer kopieert zal een kleine ballon verschijnen vanuit het menu dat u vraagt ​​of u dat nummer wilt bellen. Als u een telefoonnummer wilt bellen in een e-mail (bijv. Microsoft Outlook) of een spreadsheet (bijv. Microsoft Excel), kopieer dat nummer en de desktop-client maakt deze oproep. Zie Criteria sectie voor meer informatie over geldige telefoonnummers.
Toepassing Bellen De meeste CRM-applicaties slaan telefoonnummers op in tekstvakken. Applicatie kiezen kan worden aangeleerd deze velden te herkennen en naast hen een kies-knop te plaatsen. Nadat de desktop client uw toepassing heeft geleerd, ziet u een van de twee opties. Ofwel een kies knop verschijnt aan de rechterkant van een tekstvak, of u zult met uw muis over dat tekstvak moeten bewegen waardoor de Kies en Ophangen knoppen ook aan de rechterkant van het tekstvak zullen verschijnen. Als u wilt bellen vanuit Windows PC toepassingen (bijvoorbeeld contacten van Microsoft Outlook) zal onze software een knop voor tekstvelden leveren waar het telefoonnummer in staat. Zie Criteria sectie voor meer informatie over geldige telefoonnummers.
Focus nummerkiezen Scant dynamisch en herkent alle getallen in tekstvakken die er uitzien als telefoonnummers. Het zal elk geldig telefoonnummer markeren binnen een tekstvak waar u op geklikt heeft (op basis van de criteria die u hebt ingesteld) en u drie opties bieden: Kiezen, Ophangen en Verwijder knoppen. Aan te raden om alleen te gebruiken als de optie Applicatie kiezen niet geschikt is. Focus kiezen kan worden gebruikt voor elk type Windows gebaseerde toepassing die telefoonnummers in een tekstbox opslaat. Zie Criteria sectie voor meer informatie over geldige telefoonnummers.

Kies Behandelaar

Internet Explorer (native) Om een ​​telefoonnummer rechtstreeks te kiezen vanuit Internet Explorer. Het zet geldige telefoonnummers om in kiesbare hyperlinks. Als u een web-gebaseerde CRM gebruikt of bezoeken brengt aan websites met contactgegevens die een telefoonnummer bevatten dat u wilt bellen. Zie Criteria sectie voor meer informatie over geldige telefoonnummers.
Microsoft Edge (uitbreiding) Een telefoonnummer rechtstreeks vanuit Edge kiezen.

Voor configuratie gegevens, klik hier.
Nadat u de extensie hebt ingeschakeld, kunt u (via Edge Werkbalk) bepalen of de extensie geldige telefoonnummers in kiesbare hyperlinks moet omzetten. Als u een web-gebaseerde CRM gebruikt of bezoeken brengt aan websites met contactgegevens die een telefoonnummer bevatten dat u wilt bellen. Zie Criteria sectie voor meer informatie over geldige telefoonnummers.
Google Chrome (uitbreiding) Om een ​​telefoonnummer rechtstreeks te kiezen vanuit Google Chrome.

Voor configuratie gegevens, klik hier.
Na het installeren en het inschakelen van de uitbreiding bent u in staat om de uitbreiding te beheren (via Chrome Toolbar) of u wel of niet wilt dat de uitbreiding geldige telefoonnummers omzet in kiesbare hyperlinks. Als u een web-gebaseerde CRM gebruikt of bezoeken brengt aan websites met contactgegevens die een telefoonnummer bevatten dat u wilt bellen.
Mozilla Firefox (add-on) Om een ​​telefoonnummer rechtstreeks te kiezen vanuit Mozilla Firefox.

Voor configuratie gegevens, klik hier.
Na het inschakelen van de add-on, zult u in staat zijn om de uitbreiding te beheren of u nu wel of niet wilt dat de uitbreiding geldige telefoonnummers omzet in kiesbare hyperlinks. Als u een web-gebaseerde CRM gebruikt of bezoeken brengt aan websites met contactgegevens die een telefoonnummer bevatten dat u wilt bellen.
TAPI driver (alleen kiezen) Deze optie verwijst naar elke applicatie die TAPI kiezen ondersteunt/toestaat. Zodra u TAPI hebt ingeschakeld en uw CRM-applicatie geconfigureerd, zult u in staat zijn om telefoonnummers rechtstreeks te kiezen vanuit uw CRM-applicatie. Houd er rekening mee dat wanneer Skype for Business of Lync geïnstalleerd is, het de Oproep functie binnen Outlook over kan nemen waardoor de TAPI optie uitgeschakeld wordt in Outlook. Voor TAPI-geschikte programma's zoals GoldMine, biedt onze software een TAPI (alleen kiezen) driver om oproepverzoeken van dergelijk CRM's aan het telefoonsysteem te verwerken.
TAPI verzoek behandelaar Bepaalde soorten TAPI toepassingen specificeren geen apparaat om te gebruiken. Ze geven eenvoudig de opdracht door aan de desktop client om het TAPI-verzoek af te handelen. Nadat u TAPI hebt ingeschakeld, deze optie hebt ingeschakeld en uw CRM-toepassing hebt geconfigureerd, zal de desktopclient de TAPI-aanvragen afhandelen en u in staat stellen om telefoonnummers rechtstreeks vanuit uw CRM-toepassing te kiezen. Als u toevallig een van deze type's CRM gebruikt (bijvoorbeeld Sage Line 50), zal onze software een TAPI verzoek dat verzonden is door deze applicatie oppakken en afhandelen.
CallTo protocol behandelaar CallTo is een protocol dat gebruikt wordt voor het markeren van telefoonnummers. Door deze optie in te schakelen, zal de desktop client het CallTo protocol identificeren en de gemarkeerde parameters (bijv. CallTo:[0123456789]) gebruiken om het "Kies" verzoek af te handelen via onze ingebouwde PhoneHelper.exe toepassing. Onze software kan met elk type applicatie werken (bijvoorbeeld Maximizer) die het CallTo protocol ondersteunt om oproep verzoeken te behandelen.
Oproep vanuit Skype for Business Om een ​​telefoonnummer rechtstreeks te kiezen vanuit Skype for Business. Door dit in te schakelen zal het Lync / Skype for Business menu wijzigen om de optie 'Oproep met behulp van vaste telefoon "op te nemen. Wanneer erop wordt geklikt, zal deze optie de Lync / Skype for Business Contact Kaart ondervragen (laatste optie in Lync / Skype for Business) en de nummers die er in staan weergeven. Klik op een van de nummers om uw handset van de haak te nemen en kies het nummer. Als u Skype for Business gebruikt met contactgegevens die telefoonnummers bevatten die u wilt bellen.

Kiesmethodes

Dialing methods

Vink de juiste velden aan om de vereiste kiesmethodes in te schakelen. De verschillende methoden om te kiezen zijn:

  • Klembord Bellen:Kopieer een telefoonnummer naar het klembord zodat de desktop client het automatisch kan bellen.
  • Webpagina bellen:De desktopclient kan automatisch webpagina's in ondersteunde webbrowsers scannen en alles wat op een telefoonnummer lijkt, omzetten in een klikbare hyperlink.
  • Toepassing Bellen:De desktop client voegt dynamisch nieuwe Kiesknoppen toe aan toepassingen waarvoor u het hebt getraind.
  • TAPI Bellen:Biedt een Windows TAPI-stuurprogramma zodat toepassingen van derden via de desktopclient kunnen kiezen.
  • Focus nummerkiezen:Dynamisch telefoonnummers in het tekstveld waar de cursor zich bevindt herkennen en maakt het mogelijk dat nummer te kiezen.

Kies toepassingen

Alle toepassingen of webpagina's waarvan u aan de desktop client hebt aangegeven om Kiesknoppen toe te voegen, verschijnen in de tabel. Om een ​​nieuwe toepassing of webpagina aan de lijst toe te voegen, klikt u op de knop Toevoegen om het hulpprogramma te starten. U kunt de Bewerken en Verwijderen knoppen gebruiken om eventuele fouten die u heeft gemaakt te corrigeren. Als u sommige toepassingen heeft ingesteld van waaruit u kiest en u nu uw PC verplaatst, kunt u de knop Exporteren gebruiken om de kiesinstellingen van de toepassingen en webpagina's die u heeft ingesteld te exporteren en op te slaan in één bestand met de naam "dial.settings". Als u een "dial.settings" bestand heeft en de instellingen daarvan wil toevoegen aan uw software, gebruikt u de Importeren knop.

Criteria

In de laatste sectie op deze pagina kunt u bepalen hoe telefoonnummers eruit zien, om de software te helpen nauwkeuriger te bepalen of het een reeks cijfers in een webpagina of op het klembord ziet als een echt telefoonnummer of niet. U kunt de software de minimale en maximale lengte van de telefoonnummers vertellen (alles buiten het bereik wordt als echt telefoonnummer genegeerd) en u kunt ook aangeven dat telefoonnummers met een bepaalde reeks tekens moeten beginnen. De "Geavanceerde regels" zorgt ervoor dat "regelmatige uitdrukkingen" nauwkeuriger wordt gebruikt om te controleren of een nummer moet worden beschouwd als een geldig telefoonnummer of niet.

Klik op de knop Opslaan om eventuele nieuwe/bewerkte informatie op te slaan of klik op de knop Annuleren om nieuwe/bewerkte informatie te verwijderen.

Neem contact op met uw wederverkoper voor een gedetailleerde configuratie-kieshandleiding voor standaardtoepassingen die door de desktopclient worden ondersteund.

 Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.