RoutIt

I AM Modus

De desktop client kan ook in de I AM modus worden gebruikt.

Method dropdown

Deze modus is zo ontworpen dat de desktop client samenwerkt met I AM. Dit betekent dat bepaalde functies zoals Aanwezigheid, Oproepinstellingen en Oproepgeschiedenis worden verwijderd van de desktop client, omdat deze ook beschikbaar zijn vanuit I AM Communicator. Het is ook ontworpen om uitsluitend via de beschikbare API te werken, waarbij I AM Communicator de noodzaak voor de desktop client om een directe verbinding met het Broadworks XSP platform te maken, overbodig maakt.*.

*In sommige gevallen kan een XSi/OCI oproep worden gedaan wanneer de desktop client begint te controleren of een gebruiker een licentie heeft om de desktop client te gebruiken.

Tray menu options

De I AM modus onderdrukt ook het popup-venster dat normaal wordt weergegeven door I AM en in plaats daarvan wordt alleen het Voorvertoningsvenster van de normale desktop client weergegeven. Opties voor Integratie en oproep controle zijn normaal beschikbaar in het Voorvertoningsvenster, maar het bereik van oproep opties is beperkt.

Functievergelijking

Desktop Client Functie Normale Modus I AM Modus
Werkbalkfuncties Ja Nee
Beschikbaarheid Ja Nee
Belinstellingen Ja Ja
Adresboek Ja Ja*
Belgeschiedenis Ja Nee
Recent Ja Ja
Functies Ja Nee
CommPilot Express Ja Nee
BroadWorks Zoeken in Directory Ja Nee
Notificatievenster Ja Ja
Gespreksbesturing Volledig Beantwoorden,Beëindigen,wachtstand
Kiesopties Alle Alle
CRM integratie functies Alle Alle
XSI verbinding vereist Ja Nee
Geavanceerde configuratiefuncties Ja Nee

I AM modus is afhankelijk van de vereiste API beschikbaarheid van I AM Communicator. Dit wordt mogelijk gemaakt door bepaalde aangepaste tags die worden geconfigureerd op basis van het BroadWorks gebruikersprofiel van de gebruiker. Neem contact op met uw BroadWorks systeembeheerder voor meer informatie.

*Exclusief zoeken naar Telefoonsysteemmappen.

 Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.