RoutIt

Configuratie > Integraties

Integraties verbinden een CRM of applicatie met het telefoonsysteem. Inkomende of uitgaande telefoonnummers worden gekoppeld aan alle contactbestanden in een CRM om contactgegevens te presenteren, waaronder de naam van de contactpersoon, de bedrijfs- of accountnaam en aanvullende opmerkingen.

HIPIN BASIS- en STANDAARD-gebruikers kunnen worden geïntegreerd met Google Contacts en Outlook Contactpersonen. PREMIUM-gebruikers van HIPIN kunnen integreren met een grote lijst met verschillende zakelijke CRM-applicaties en adresboeken.

De integratie biedt zoeken in het adresboek, voorvertoning informatie inkomende oproep, handmatig en automatisch contactpersoon uitklappen en in veel gevallen, activiteitenlogboek.

 

CRM-integratie instellen

Selecteer "(Nieuwe toevoegen)" om te integreren met een zakelijke CRM-toepassing of adresboek.

Integraties gemarkeerd met een ster omvatten de optie om contactinformatie rechtstreeks in het adresboek toe te voegen vanuit het Voorvertoningsvenster, de Oproepwerkbalk of de Oproepgeschiedenis (inclusief de lijst met Recente Oproepen).

Configuration settings integrations add new

OPMERKING: Alleen "Standaard" integraties worden weergegeven in de lijst.

Voor andere toepassingen of 'Gecontroleerde' integraties is een ontgrendelingscode nodig. Neem contact op met support voor hulp.

Kies de gewenste toepassing in de lijst en selecteer "Instellen" om de Functies te bekijken die de geselecteerde integratie kan ondersteunen (voorbeeld weergegeven voor Salesforce CRM):

Configuration settings integrations add new salesforce

Klik op "Opslaan" om door te gaan naar het installatiescherm voor de geselecteerde integratie. Het configuratieformulier varieert met de geselecteerde integratie (voorbeeld getoond voor Salesforce CRM):

Configuration settings integrations salesforce setup

 

Hulp

Gedetailleerde stap-voor-stap begeleiding is online beschikbaar voor elke "Standaard" integratie - klik op "Hulp" om de Integratie handleiding te openen (voorbeeld getoond voor Salesforce CRM):

salesforce crm addin guide

 

Controle

Controleer na het voltooien van de integratie-instellingen de verbindingsstatus van de integratie om te bevestigen dat er verbinding kan worden gemaakt:

salesforce crm connection status check window

 

Test

Test het zoeken door 'Test' te selecteren, voer het contactnummer in en selecteer dan Zoeken:

salesforce crm test search

OPMERKING: Test zoeken kan niet beschikbaar zijn met bepaalde CRM's of applicaties.

Nadat u de configuratie hebt voltooid, selecteert u "Opslaan" om de integratie te voltooien.

Selecteer "Uitschakelen" om de integratie tijdelijk uit te schakelen.

Selecteer "Verwijderen" om, indien nodig, de integratie volledig te verwijderen.

 

Opties

Extra opties zijn beschikbaar, afhankelijk van de specifieke geselecteerde integratie:

Caching

Als de toepassing dit toestaat, kan de contactdatabase worden gedownload en in de cache worden opgeslagen om het zoeken naar overeenkomende telefoonnummers te versnellen.

De frequentie van het downloaden van de gegevens kan worden geconfigureerd tussen 1 - 100 minuten.

salesforce crm caching settings

De Status geeft aan wanneer de laatste download heeft plaatsgevonden en hoeveel bestanden zijn gedownload.

Activiteiten

Aanvullende acties kunnen op de integratie worden toegepast.

salesforce crm activities settings

Automatisch Uitklappen

Elke integratie kan individueel worden geconfigureerd om automatisch overeenkomende contactvermeldingen uit te klappen bij inkomende oproepen, hetzij tijdens het overgaan (zodra de oproep wordt gepresenteerd) of wanneer deze is verbonden (na het beantwoorden van de oproep).

automatic popping setting

Handmatig contact uitklappen is nog steeds beschikbaar voor andere integraties. Als bijvoorbeeld slechts 1 van de 4 geconfigureerde integraties is ingesteld om automatisch te verschijnen, kunnen contactpersonen die in een van de andere 3 integraties worden gevonden, handmatig worden geopend met behulp van het bijbehorende pictogram.

Logboekregistratie van oproepactiviteit

Voor compatibele integraties kan een gesprek log rechtstreeks naar het logboek van het zakelijke CRM-toepassing worden geschreven, dit kan handmatig met een druk op de knop of automatisch aan het einde van een gesprek.

call activity logging

Vanuit het voorvertoningsvenster:                   Vanuit oproepgeschiedenis / Recente oproepen:

call activity log preview window call history

Voorbeeld van een activiteitenlogboek bij Salesforce:

activity log salesforce

 Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.