RoutIt

Wat is er nieuw

Belangrijkste nieuwe functies in HIPIN

Nieuwe leads en contacten toevoegen

HIPIN wordt geleverd met een nieuwe CRM-Integratiebibliotheek waarmee oproepen van nieuwe contacten kunnen worden toegevoegd aan de geïntegreerde applicatie.

Als HIPIN in meerdere toepassingen is geïntegreerd, blijft de optie Contact toevoegen verschijnen totdat het contact in elke toepassing is toegevoegd, plus een bestaand contact in één systeem kan gemakkelijk in een ander systeem worden gedupliceerd. Een contact kan op meerdere plaatsen worden toegevoegd, zoals in het live-gespreksvoorvertoningsvenster, de oproepgeschiedenis en het uitklapvenster voor gemiste oproepen.

whats new

Voorkeurapparaat

Met Voorkeursapparaat kan een gebruiker selecteren vanaf welk apparaat een oproep wordt gedaan. Dit omvat Webex, Anywhere, Remote Office en vaste telefoons geconfigureerd als gedeelde verschijningen.

Agentstatussen kunnen worden geconfigureerd in de callcenter omgeving van het telefoonsysteem. Deze functie betekent ook dat een oproep kan worden gedaan vanaf een toestel met gedeelde verschijningsvorm zonder dat "Alle verschijningsvormen waarschuwen voor Klikken-om-te-kiezen oproep" moet worden geselecteerd.

Microsoft Teams Integratie

HIPIN ondersteunt een reeks integratiefuncties met Microsoft Teams, waaronder:

  • Tonen, Toevoegen, CRM-contact uitklappen voor oproep die overgaat/beantwoord wordt met Teams##
  • Selecteer Teams als voorkeurskeuzeapparaat en Klik om te bellen via Teams client#.
  • Gecombineerde Extensiestatus (BLF) met Microsoft Teams Beschikbaarheid
  • Open Microsoft Teams chat vanuit HIPIN Aanwezigheid
  • Toon foto/avatar in het beschikbaarheid venster van HIPIN;
  • Toon Teams-beschikbaarheid van collega's
  • Microsoft Teams Aanwezigheid wordt bijgewerkt met "In gesprek" wanneer een gebruiker op BroadWorks Gesprek is ***

whats new

#Vereist Microsoft Teams direct routing (of vergelijkbaar)/Microsoft 365 Business Voice.

##Verplicht Microsoft Teams directe routering (of vergelijkbaar).

***MS-Teams beschikbaarheidsfunctie in het venster Aanwezigheid maakt gebruik van de Microsoft Graph API.

App balk

De App-balk is een verticaal uitgelijnde permanent weergegeven interface met snelle toegang tot belangrijke functies. De gebruiker kan besluiten om de AppBar links of rechts van het scherm te tonen of helemaal niet, in welk geval de gepresenteerde gebruikersinterface meer lijkt op de klassieke V3-werkwijze (bekend als Menumodus).

Scherm lezen kiezen

HIPIN introduceert ook "Screen Read" kiezen. Met Screen Read kunt u "klikken om te bellen" vanaf elk type nummer op het scherm, zelfs als het om een afbeelding gaat. Het voorbeeld hierboven laat het werkend zien in een e-mailhandtekening.

Ondersteuning bij gemiste oproepen

Er verschijnt een uitklapvenster op het scherm wanneer een oproep is gemist. Hieruit zijn meerdere opties beschikbaar, waaronder terugbellen, contact uitklappen en contact toevoegen.

whats new

SmartBusy voor Microsoft Teams

SmartBusy voor Teams lost het probleem op dat inkomende PBX-oproepen nog steeds worden ontvangen als de gebruiker een vergadering heeft gepland in Outlook, of als men in een Microsoft Teams gesprek of conferentie zit.

Met deze functie kan de gebruiker een inkomende oproep via zijn PBX doorschakelen naar een andere bestemming, zoals een alternatief nummer of voicemail, op basis van zijn gecombineerde aanwezigheidsstatus. De functie wordt actief/inactief in lijn met wijzigingen in de gecombineerde aanwezigheid van de gebruikers.

whats new

SmartBusy voor Zoom en GoToMeeting

Detecteert wanneer een gebruiker deelneemt aan een GoToMeeting of Zoom vergadering, en stelt de gebruiker in staat een inkomende PBX-oproep door te schakelen naar een andere bestemming.

whats new

Wizard installeren

Voor nieuwe gebruikers is er een eerste instelscherm ingevoerd, voordat de gebruiker de client voor de eerste keer gebruikt. Hierdoor kan een gebruiker selecteren welke apparaten hij zal gebruiken.

Dit is vooral belangrijk voor Microsoft Teams-gebruikers, omdat de gebruiker hiermee kan bepalen wanneer hij het Teams-logproces doorloopt om verbinding te maken met HIPIN.

whats new

Automatisch uitklappen

Staat een gebruiker toe om automatisch een CRM-contactpersoon/klantenkaart te open wanneer een inkomende oproep wordt ontvangen. Dit kan worden gedaan wanneer een inkomende oproep overgaat of verbonden is.

whats new

Wachtwoord verlopen

HIPIN kan een gebruikersmelding geven, die aftelt wanneer het wachtwoord dreigt te verlopen. Wanneer de meldingen beginnen is instelbaar.

Ondersteuning voor Salesforce Open CTI API

Er is een nieuwe integratie voor Salesforce toegevoegd, genaamd "Salesforce Open CTI". Het biedt dezelfde functionaliteit als de bestaande Salesforce integratie, maar is standaard beschikbaar met de goedkopere Salesforce Essentials en Professional licenties Dit komt omdat het de Salesforce Open CTI API in plaats van de SOAP API gebruikt, die alleen beschikbaar is met de Enterprise en hogere licentietypen. Dit vergroot het aantal Salesforcegebruikers dat nu gebruik kan maken van onze CRM-integratie aanzienlijk.

Hoewel de functionaliteit hetzelfde is, vereist het enige betrokkenheid van de Salesforcebeheerder van de klant om de instelling te voltooien.

Verbeteringen

Zoekresultaten in Aanwezigheid

HIPIN produceert nu zoekresultaten op basis van begint met in plaats van bevat. Vroeger leverde een zoekopdracht naar Ian resultaten op voor Ian, maar ook voor namen waarin Ian voorkwam, zoals Brian. Dit maakt het voor grotere organisaties gemakkelijk om de interne directory te doorzoeken.

Lijst met integratiefuncties

Bij het selecteren van een nieuwe integratie wordt een lijst met beschikbare functies weergegeven.

whats new

Ontwerp werkbalk

Het ontwerp van de werkbalk is vernieuwd voor een moderner aanzien en een betere gebruikerservaring.

whats new

Interne contacten zoeken op de werkbalk

Hiermee kan een gebruiker interne collega's zoeken en selecteren, in plaats van het nummer te typen, bij het doorverbinden van een oproep.

whats new

Activiteiten volgen

We hebben een extra scherm toegevoegd met betrekking tot het bijhouden van activiteiten, om de situatie te beheren waarin er meerdere contactpersonen overeenkomen met een telefoonnummer.

Met het extra scherm kan een gebruiker nu selecteren tegen welk bestand de activiteitsregistratie binnen een CRM wordt gelogd.

whats new

Apparaat endpoints-tabel

Het aan- of uitvinken van apparaten in de Apparaat-endpointstabel heeft nu alleen invloed op wat wordt weergegeven in Voorkeursapparaat.

whats new

FMC

HIPIN kan nu een mobiele extensie als apparaat herkennen, als dit op het platform is geconfigureerd. Dit wordt vaak aangeduid als Fixed Mobile Converter of FMC.

 Report this page

Personal/Company details provided to us through this website regarding an enquiry will only be used to specifically deal with that enquiry. We will not disclose your personal information to a third party or use it for marketing purposes without your permission. Please see our Privacy Policy for more information.